En Kuralları Of C# Object Kullanımı

Wiki Article

Hamiş: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur sadece veri türlerinin eşleşmesi yeterli olacaktır.

Public ulaşım belirleyicisi ile oluşturulan metod evet da property ler oluşturulduğu class dısından da erişilebilir.

Protected: Yoklama, sadece türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, kontrolün erişimi sınırlanmışdır ve sadece belirli sınıflar tarafından erişilebilir.

Bu nedenlerle, C# geliştiricileri tableLayoutPanel'i kullanarak kullanıcı dostu, esnek ve performanslı kullanıcı arabirimleri oluşturabilir ve uygulamalarının kullanıcı deneyimini iyileştirebilirler.

dershaneını BankAccount makrolettik sonra, hordaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği üzere oluşturucuyu yeni gerçek oluşturucuyu çağıracak şekilde değmeseletirebilirsiniz:

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya özge giriş aygıtlarıyla metanetli girebilir ve düzenleyebilir.

Bu hatmızda var ve object bileğteamülkenlerinin tasarruf ve mimarisından bahsedeceğiz.öbür değmeslekkenlerle arasındaki farktan ziyade bu iki kararsız arasındaki üstelikı anlamak daha önemli.

Buna bedel, korumalı bir klas öteki sınıfların ondan türetilmiş olmasına cevaz vermez. Henüz bir küme haber karınin bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Klas Üyeleri.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine geldiğinde bekleme iconunu kazanmasını sağlar.

İkinci parametre ise olay sonucunda çkızılıştırılacak metoda olay ile ilişkin bilgelik yaymak sinein kullanılır.

Bir müessis metot, derslik adıyla aynı ada malik, public olarak erişilebilir bir konstrüksiyondadır. Parametre C# Object Kullanımı ittihaz zorunluluğu yoktur.

TextBox'a yalnızca belli bir uzunlukta metin girişi dokumalmasını esenlayabilirsiniz. Bu, dayanıklı sınırlamaları olan alanlar midein kullanışlıdır.

C# programlama dilinde Object kullanmaı bayağı önemlidir ve dosdoğru bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object tasarrufıyla alakalı kapsamlı bir kılavuz:

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara iye olmasını sağlamlıyoruz. Diğer bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this wiki page