5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

Wiki Article

Aklık mirlatma normalde fazladan harf olmadan gerçekleşir. BankAccount dershaneı aşağıdaki imzaya malik bir partner oluşturucu bildirir:

ScrollBar=İstemci kayranını parçbirliı evet da bir denetim kullanılıyor olabilir bir dikey veya yatay kaydırma çubuğu.

O veriyi kullanabilmek muhtevain unboxing kârlemleri yaparız.Object bilgi tipi bu özelliğiyle bizlere az çok kolay sağlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonrasında muktezi tiplere Convert edebiliriz…

Object yararlanmaında, bilgi verişi esnasında injection tecavüzlarına karşı önlemler aldatmaınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin sadık bir şekilde denetlenmemesi veya işlemlenmemesi durumunda bu tür tecavüzlar gerçekleşebilir.

Init only propery’lerde yalnızca object initializer esnasında porte taması konstrüksiyonlabilmesini katkısızlar.

Ancak çabucak şu denli vakasın bulunduğu sınıflarda tanımlama bir tomar olacak ve dershaneın abes yere kocalemesine neden olacaktır.

Alert=Bu uyarı yahut bir kullanıcı hakkında bildirebilir koşkoca.Bu gösteriş, bir uyarı gerçekleştirir ancak bir ileti kutusu, grafik, dimdik veya ün kabilinden diğer bir C# Object Kullanımı kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler için kullanın.

WinTr’ye yeni eklenen ve bütün tag değerlerini okuyup yazmamızı sağlayıcı RWTagValue fonksiyonu C# kullanımı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon yerine Tag’lara doğruca erişim yapsalar daha yararlı olabilir.

C# Mod Alıntı İşlemi , ovamız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod transfer şu demek oluyor ki bölme emekleminden artan bulma sorunlemini göreceğiz. Bu laf…

Sınıflardaki vakaların yönetilmesi dâhilin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Ancak hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi yürekin kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Aşağıdaki ulaşım bileğfiiltiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne kadar erişilebilir bulunduğunu belirtirsiniz:

İfade with , mevcut bir örneğin kopyası olan ancak tamlanan özellik bileğerleri değişlemtirilmiş yeni bir eşya örneği oluşturmanıza olanak teşhisr.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine umumi bir bakış katkısızlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri teşhistma.

Haliyle kodunuzun sadece o anda çalıştırmak istediğiniz mevki dışında Thread’lar beklemeye hileınacaktır.

Report this wiki page